Ring til os på 97 14 37 48

Cases

Læs nogle af vores cases her!

_Special facadeløsning Østerbro Skøjtehal

Pro Montage specialudvikler facade til Østerbro Skjøtehal

Casa valgte Pro Montage igen

Pro Montage har arbejdet sammen med Casa omkring facadeløsninger på mange projekter efterhånden, og derfor var det også naturligt, at Pro Montage blev valgt til Østerbro Skøjtehal.

alufacader

VIA University Horsens får facadeløsning i 60 meters højde fra Pro Montage

Casa valgte Pro Montage til alufacadeløsningen på VIA University Colleges’ nye ambitiøse Campus Horsens, som skal stå klar i sommeren 2021. Løsningen omfatter bl.a. Paroc paneler til teknikhuse i 60 meters højde.

Facadebeklædning stål

Pro Montage leverer facadeløsning til svanemærket prestigebyggeri

Pro Montage A/S leverer facadeløsning til Kronehaverne på Ørestads Boulevard. Byggeriet skal svanemærkes, og er et prestigebyggeri, der ligger smukt placeret ved kanalerne i København. Byggeriet opføres af AP Pension og skal rumme både erhverv, daginstitution, lejeboliger og almennyttige boliger.

Facadebeklædning stål København

Pro Montage udfører facadebeklædning på Engholmene i København

Pro Montage A/S fortsætter med at udføre facadebeklædning på Engholmene i København. Lyngholm er netop afsluttet med 187 boliger og tidligere blev Kærholm med 192 boliger afsluttet. Det gigantiske boligprojekt tager mere og mere form og ligger prangende med havet som nabo.

Facadebeklædning sort

Pro Montage udfører 8. facadeentreprise for Ejner Hessel

Pro Montage har udført den 8. facadeentreprise for Ejner Hessel. Udstillingen og lokalerne i Herning har fået ny facade og er blevet energioptimeret. Der er ligeledes leveret en unik, lyddæmpet loftsløsning inde i salgsområdet.

Facadebeklædning butik

Pro Montage leverer facadeentreprise til ny Bauhaus butik

Pro Montage har flere gange leveret til Bauhaus i Danmark. Denne gang er det facadeentreprisen på den 12.335 m2 store, nye Bauhaus butik i Gladsaxe. Butikken er den 18. i Danmark og opføres som et resultat af Bauhaus’ ekspansionsstrategi.

Halbyggeri Herning

Storstrømsbroen – Pro Montages største lukningsentreprise

Professionel håndtering og hurtighed sikrede Pro Montage A/S den største lukningsentreprise til dato. 58.000 m2 facader og tag bliver frem til 1. marts 2020 monteret på produktionshallerne til Storstrømsbroen på Masnedø.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.