Læs nogle af vores cases her

Vi har udført en lang række facadeløsninger i hele landet. Se et udsnit af vores specialudviklede facadebeklædning og skiferfacade.
Du kan også se mere under referencer.

Pro-Montage-Århus-Vand-facade

Pro Montage har stået for facaden på Århus Vands nye domicil.

Pro-Montage-facadebeklædning-frostlager_1

Vores del af projektet på det nye frostlager for HAVI i Ishøj står nu færdig.

default

Facaden på den første bygning i BaseCamp Århus står nu færdig

Vi arbejder forsat på facaderne for de øvrige bygninger.

Photo

Pro Montage leverer facadeløsning til nyt frostlager i erhvervspark Exxit 59

Pro Montage skal levere og montere 8000m2 facadeløsning til topmoderne nybyggeri til Nagel-Group i Vejle.

JJW_SLUSEHOLMEN_LANTERN_EXTRA GREEN_LOW-RES

Pro Montage vinder facadeløsningen på Sluseholmen Skole

Pro Montage har vundet den prestigefyldte facadeløsning på Sluseholmen Skole. Skolens 27 m høje bygning forventes at blive et nyt arkitektonisk vartegn ved slusen til København.

IMG_5522M_1

Pro Montage har vundet stor skiferfacade på DTU Risø

Pro Montage har vundet den første store skiferfacade entreprise. Entreprisen er på DTU Risø og omfatter både den ydre skifer facade på to bygninger og den bærende facade. Dertil kommer vinduesmontage, inddækning af spær på begge bygninger samt indvendig gipsbeklædning.

image004

Pro Montage udvikler speciel facadeløsning til Carlsberg Byen

Pro Montage har vundet den bærende facadeentreprise på 7.000 m2 til Dahlerups Tårn og Caroline Hus i Carlsberg Byen. Züblin er totalentreprenør, og der er blevet arbejdet tæt sammen om den unikke løsning.

4

Pro Montage specialudvikler facade til Østerbro Skøjtehal

Casa valgte Pro Montage igen

Pro Montage har arbejdet sammen med Casa omkring facadeløsninger på mange projekter efterhånden, og derfor var det også naturligt, at Pro Montage blev valgt til Østerbro Skøjtehal.

Facadebeklædning stål

Pro Montage leverer facadeløsning til svanemærket prestigebyggeri

Pro Montage A/S leverer facadeløsning til Kronehaverne på Ørestads Boulevard. Byggeriet skal svanemærkes, og er et prestigebyggeri, der ligger smukt placeret ved kanalerne i København. Byggeriet opføres af AP Pension og skal rumme både erhverv, daginstitution, lejeboliger og almennyttige boliger.

VIA University Horsens får facadeløsning i 60 meters højde fra Pro Montage

Casa valgte Pro Montage til alufacadeløsningen på VIA University Colleges’ nye ambitiøse Campus Horsens, som skal stå klar i sommeren 2021. Løsningen omfatter bl.a. Paroc paneler til teknikhuse i 60 meters højde.

DJI_0339

Pro Montage udfører facadebeklædning på Engholmene i København

Pro Montage A/S fortsætter med at udføre facadebeklædning på Engholmene i København. Lyngholm er netop afsluttet med 187 boliger og tidligere blev Kærholm med 192 boliger afsluttet. Det gigantiske boligprojekt tager mere og mere form og ligger prangende med havet som nabo.

1

Pro Montage udfører 8. facadeentreprise for Ejner Hessel

Pro Montage har udført den 8. facadeentreprise for Ejner Hessel. Udstillingen og lokalerne i Herning har fået ny facade og er blevet energioptimeret. Der er ligeledes leveret en unik, lyddæmpet loftsløsning inde i salgsområdet.

Facadebeklædning butik

Pro Montage leverer facadeentreprise til ny Bauhaus butik

Pro Montage har flere gange leveret til Bauhaus i Danmark. Denne gang er det facadeentreprisen på den 12.335 m2 store, nye Bauhaus butik i Gladsaxe. Butikken er den 18. i Danmark og opføres som et resultat af Bauhaus’ ekspansionsstrategi.

Halbyggeri Herning

Storstrømsbroen – Pro Montages største lukningsentreprise

Professionel håndtering og hurtighed sikrede Pro Montage A/S den største lukningsentreprise til dato. 58.000 m2 facader og tag bliver frem til 1. marts 2020 monteret på produktionshallerne til Storstrømsbroen på Masnedø.