Facaden på den første bygning i BaseCamp Århus står nu færdig – vi arbejder stadig på projektet

BaseCamp Århus
BaseCamp står bag kollegier i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige og Polen. BaseCamp Århus bliver et nyt kompleks målrettet studerende og kommer til at rumme 668 lejligheder. Det er beliggende centralt tæt på Aarhus Universitet og DMJX.

Om facaden

Pro Montage står for at levere facaden på bygningerne, og i oktober 2022 stod facaden på den første bygning færdig. Her har vi monteret facadeelementer bestående af 2000 m2 facader, loftplader og forskellige profiler. Facadepladerne leveres og fremstilles af vores samarbejspartner Midtjysk Pladebearbejdning ApS og består af STAC BOND bonded plader i den specielle Anodic Dark farve.
Vi arbejder forsat på facaderne for de øvrige bygninger.
Facadeentreprisen er udført for Raundahl og Moesby A/S.

Pro Montage A/S 

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt på markedet. Virksomheden har 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.

Kontakt 

PRO Montage A/S
adm. direktør og indehaver, Erik Gammelgaard
Tlf.: 4060 0851
Mail: eg@pro-montage.dk