Pro Montage leverer facadeentreprise til ny Bauhaus butik

Pro Montage har flere gange leveret til Bauhaus i Danmark. Denne gang er det facadeentreprisen på den 12.335 m2 store, nye Bauhaus butik i Gladsaxe. Butikken er den 18. i Danmark og opføres som et resultat af Bauhaus’ ekspansionsstrategi

Bauhaus Gladsaxe ligger ideelt placeret ved Ring 3 og Helsingørmotorvejen og skal servicere en stor del af det nordlige København. Butikken blev indviet i uge 41.

Godt samarbejde og professionalitet

Samarbejdet har fungeret rigtig godt på byggeriet, hvor Pro Montage har leveret facadeentreprisen. Projektleder, Lars Hjort fra Bauhaus udtaler: ”Vi har haft et godt samarbejde med Pro Montage. De er professionelle og har leveret en god kvalitet både, når det gælder materialer og montering samt projektledelse. Når vi vælger leverandører, er det vigtigt for os, at prisen er i orden, kapaciteten hos virksomheden afspejler projektets omfang, og de kan levere til tiden, og det har Pro Montage fint levet op til. Vi har tidligere samarbejdet med dem, og gør det gerne igen.”

Flere opgaver for Bauhaus

Facadeentreprisen på Bauhaus Gladsaxe har omfattet 5.000 m2 Paroc sandwichpaneler, porte, døre, hegn og autoværn samt montage og byggestyring af entreprisen. Pro Montage har tidligere udført facadeentreprisen på Bauhaus Valby samt udført renoveringsarbejder for Bauhaus. Entreprisen i Gladsaxe er udført i fagentreprise for Ingeniørgruppen A/S.

Download som PDF her

Pro Montage A/S 

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt på markedet. Virksomheden har 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.

Kontakt 

PRO Montage A/S
adm. direktør og indehaver, Erik Gammelgaard
Tlf.: 4060 0851
Mail: eg@pro-montage.dk