Pro Montage leverer facadeløsning til nyt frostlager i erhvervspark Exxit 59

Pro Montage skal levere og montere 8000m2 facadeløsning til topmoderne nybyggeri til Nagel-Group i Vejle.

Nagel-Group

Nagel-Group er en af skandinaviens største speditions- og transportvirksomheder inden for for distribution af temperaturregulerede varer. Deres nye frost- og kølelager i erhvervspark Exxit 59 i Vejle er tegnet af Arkitektfirmaet Vallentin Haugland A/S, og totalentreprisen varetages af CASA Ejendomsudvikling.

Pro Montage har arbejdet sammen med CASA omkring facadeløsninger på mange projekter gennem årene, se blandt andet Østerbro Skøjtehal, og nu er vi igen blevet valgt til at levere og montere denne løsning med mineraluldspaneler, som bearbejdes af vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning.

Om byggeriet

Det moderne og energieffektive byggeri rummer samlet 16.500 m2 fordelt over 10.000 m2 frostlager, 5000 m2 logistikcenter (crossdocking) og 2000 m2 administration. Pro Montage leverer den samlede facadeløsning med ca. 8000 m2 mineraluldspaneler til beklædning af frostlager og administrationsbygning.

8000 m2 mineraluldspaneler

Mineraluldspanelerne sikrer høj brandbeskyttelse og effektiv isolering, hvilket er essentielt til et moderne og energieffektivt byggeri som dette. Facadeløsningen består af mineraluldspaneler i forskellige tykkelser. Panelfacaden opsættes med 300 mm paneler og skillevæggene opsættes med 240 mm paneler. Loftet ved skillevæggen beklædes med 150 mm paneler, mens der til skillevægge omkring bygningens truckrum benyttes 100 mm.

Pro Montage A/S 

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt på markedet. Virksomheden har 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.

Kontakt 

PRO Montage A/S
adm. direktør og indehaver, Erik Gammelgaard
Tlf.: 4060 0851
Mail: eg@pro-montage.dk