Pro Montage udfører 8. facadeentreprise for Ejner Hessel

Pro Montage har udført den 8. facadeentreprise for Ejner Hessel. Udstillingen og lokalerne i Herning har fået ny facade og er blevet energioptimeret. Der er ligeledes leveret en unik, lyddæmpet loftsløsning inde i salgsområdet.

Pro Montage er leverandør til Ejner Hessel og samarbejdet er godt og solidt. Christian Jensen, som er eftermarkedschef hos Ejner Hessel udtaler: ”Pro Montage lever til fulde op til deres værdisæt – troværdighed, respekt og kvalitet, og det passer godt til vores forretning. Vi kan stole 100% på dem, og de leverer en flot løsning med specielle detaljer. Mercedes har store krav til det visuelle udtryk, og det kan Pro Montage levere. Der er ikke mange virksomheder, der kan det samme som dem, og det gør det nemt og problemfrit for os. Vi har en enkelt gang prøvet en anden leverandør, men det måtte laves om, så det er et afsluttet kapitel.”

Pro Montage designer facadeløsning

Pro Montage kender Ejner Hessel rigtig godt efterhånden, og derfor er facadeløsningerne altid direkte leverancer. Pro Montage har via sit datterselskab, Midtjysk Pladebearbejdning mulighed for at lave specialløsninger og for at levere hurtigt. Til Ejner Hessel, Herning har Pro Montage designet facadeløsningen og ligeledes leveret en speciel loftsløsning over salgsøen i udstillingen, som adskiller salgsområdet fra den øvrige udstilling. Løsningen er et sortlakeret strækmetal loft med lyddæmpning.

2.500 m2 energioptimeret facade

Facadeløsningen er udført efter et helt nyt facadeprincip – en Alu Bend løsning, som giver en flottere og mere stilren facade, hvor særligt hjørner og kanter er glatte og usynlige. Pro Montage er en af de eneste virksomheder i Danmark, der via datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning, kan levere denne løsning. Der er leveret og monteret 2.500 m2 Quadcore paneler, og der forventes – sammen med en række andre tiltag – en energibesparelse på 30%.

Download som PDF her

Se projektvideo

Pro Montage A/S 

Pro Montage A/S er specialist i tag- og facadebeklædning. Med knap 20 års erfaring udføres der facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning. Der leveres både standard- og specialløsninger og med datterselskabet, Midtjysk Pladebearbejdning har virksomheden både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt på markedet. Virksomheden har 40 medarbejdere og opererer i hele Danmark.

Kontakt 

PRO Montage A/S
adm. direktør og indehaver, Erik Gammelgaard
Tlf.: 4060 0851
Mail: eg@pro-montage.dk