Firmaprofil

Om Pro Montage

Pro Montage A/S er specialister i tag- og facadebeklædning. Vi har knap 20 års erfaring og udfører facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning. Vi laver både standard- og specialløsninger og med vores datterselskab; Midtjysk Pladebearbejdning har vi både den rette fleksibilitet og Know How til at agere hurtigt og professionelt. Vi udfører entrepriser inden for nybyggeri og renovering i hele landet og har hovedkontor i Sunds udenfor Herning. Med ca. 40 medarbejdere og stort fokus på kvalitet og tid, er vi det sikre valg.

Hvorfor Pro Montage

Pro Montage har siden 2002 udviklet sig til at være en solid og erfaren spiller på markedet. Vi er kendt for problemfri løsninger og har en reklamationsprocent på under 1%. Vi varetager tag- og facadeentrepriser primært i stål og aluminium til boliger, erhverv, bilhuse, butikker, fabrikshaller, industri, stadions mv. og vejleder vores kunder i forhold til at finde den bedste løsning. Vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning sikrer, at vi konstant har de bedste materialer og maskiner til at udføre opgaverne professionelt og på kort tid.

Medarbejderne – vores stærkeste kompetence

Vores medarbejdere er vores stærkeste kompetence. Vi sætter en ære i, at de trives og afspejler virksomhedens værdier. Derfor har vi stort fokus på oplæring af nye medarbejdere. Høj kvalitet, god service og tilfredse kunder skal sikres hver gang. Vi har mange medarbejdere med lang anciennitet og sørger for, at bemandingen på projekterne er afstemt i forhold til kompleksitet, erfaring og tidsplan.

Solid og stærk spiller

Pro Montage blev i 2017 og 2018 Gazelle-virksomhed og har en AAA kreditvurdering. Vores værdisæt – troværdighed, loyalitet, respekt og høj kvalitet er vores fundament, som virksomheden er gennemsyret af. Vi har fokus på CSR i forhold til ledelse, arbejdsforhold og risikostyring.

Vores kunder

Vores kunder forventer en høj standard, og det passer os godt. Vi har mange direkte kunder som f.eks. Einer Hessel, Bauhaus, Ørbæk Food, Danrise, Ebrofrost Danmark og mange flere, og vi bliver af entreprenørerne indbudt til stort set alle facadeentrepriser i Danmark.

Se vores firmabrochure

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.