Ring til os på 97 14 37 48

Firmaprofil

Om Pro Montage

Pro Montage er en professionel og moderne virksomhed med fokus på nybyggeri og renovering. Vi er et team af professionelle medarbejdere, ledet af folk med mange års erfaring i alle typer byggerier, hvor stål og aluminium indgår som væsentlige materialer i konstruktioner og klimaskærme. Siden 2002, hvor virksomheden blev etableret, har vi håndteret både små og store opgaver over hele landet. Vi har bl.a. stået for facadebeklædningen af VUC Næstved og Ejner Hessel Tilst.

Se flere referencer her.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner

Vores kerneværdier bygger på høj kvalitet og troværdighed. Det er meget vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds med vores arbejde, og at du kan stole på os. Hos os er en mundtlig aftale ligeså bindende som en skriftlig.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information om vores virksomhed, vores team, eller hvad vi kan tilbyde netop dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 97 14 37 48 eller skrive på mail kontakt@pro-montage.dk. Vi tager gerne en helt uforpligtende snak med dig omkring dit fremtidige projekt.

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.