Alucobond til facadebeklædning

Vi har mange års erfaring med montering af alucobond som facadebeklædning for byggeprojekter i hele landet. Ingen opgave er for stor for os, og vi kan tilbyde professionel sparring og rådgivning, så du er sikret den bedste facadebeklædning til dit byggeri.

Se et udsnit af vores tidligere arbejde med alucobond facader her.

Facadeløsninger med alucobond

Alucobond er en letvægts sandwichplade med stor styrke og fleksibilitet. Aluminium gør pladerne modstandsdygtige over for hårde vejrforhold, brand og almindeligt slid. Alucobond er derfor et solidt valg til facadebeklædning med lang levetid, høj slidstyrke og minimalt vedligehold. Det er derfor heller ikke nogle overraskelse, at det er et populært valg.

Unikke designmuligheder

Er du på jagt efter kreative løsninger, der kan få dit byggeri til at skille sig ud i bybilledet? Alucobond er nemt at bearbejde, og pladerne kan derfor fås i alle former og størrelser. Derudover fås de i alverdens farver og med forskellige overfladestrukturer, så designmulighederne er mange. Med Pro-Montage som arbejdspartner har du mulighed for at drage nytte af vores mange års erfaring med unikke løsninger for store såvel som små byggerier. Vi laver en unik løsning med udgangspunkt i jeres ønsker til det visuelle udtryk samt jeres krav til funktionalitet.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne med alucobond

Hos Pro-Montage har vi ekspertisen til at rådgive og vejlede dig gennem dit projekt, og vi udfører monteringen af pladerne med høj præcision. Kontakt os på telefon 97 14 37 48 eller mail kontakt@pro-montage.dk, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om dine ønsker og dit byggeprojekt.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden. Vi rådgiver jeg gerne til at finde den helt rigtige løsning til projektet.