Alucobond

Alucobond til facadebeklædninger

Vi har mange års erfaring med montering af alucobond som facadebeklædning for byggeprojekter i hele landet. Ingen opgave er for stor for os, og vi kan tilbyde professionel sparring og rådgivning, så du er sikret den bedste facadebeklædning til dit byggeri.

Se et udsnit af vores tidligere arbejde med alucobond facader her.

Facadeløsninger med alucobond

Alucobond er en letvægts sandwichplade med stor styrke og fleksibilitet. Som med alle alu facader, gør aluminium pladerne modstandsdygtige over for hårde vejrforhold, brand og almindeligt slid. Alucobond er derfor et solidt valg til facadebeklædning med lang levetid, høj slidstyrke og minimalt vedligehold. Det er derfor heller ikke nogle overraskelse, at det er et populært valg.

Unikke designmuligheder

Er du på jagt efter kreative løsninger, der kan få dit byggeri til at skille sig ud i bybilledet? Alucobond er nemt at bearbejde, og pladerne kan derfor fås i alle former og størrelser. Derudover fås de i alverdens farver og med forskellige overfladestrukturer, så designmulighederne er mange. Med Pro-Montage som samarbejdspartner har du mulighed for at drage nytte af vores mange års erfaring med unikke løsninger for store såvel som små byggerier. Vi laver en unik løsning med udgangspunkt i jeres ønsker til det visuelle udtryk samt jeres krav til funktionalitet. I samarbejde med Midtjysk Pladerbearbejdning kan vi skræddersy plader og elementer til jeres specifikke behov.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne med alucobond

Hos Pro-Montage har vi ekspertisen til at rådgive og vejlede dig gennem dit projekt, og vi udfører monteringen af pladerne med høj præcision. Kontakt os på telefon (+45) 97 14 37 48 eller mail kontakt@pro-montage.dk, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om dine ønsker og dit byggeprojekt.

Vi tilbyder også

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn