Alufacader

Vi er eksperter i alufacader, og vi kan også lave den rigtige løsning med alu til dine facader.

Alufacader i høj kvalitet

Pro Montage tilbyder rigtig mange løsninger inden for aluminiums facader – både som Alucobond, som alufacader og som sandwichplade. Aluminium er et genanvendeligt materiale og sikrer, at løsningen er bæredygtig.

Mange muligheder med Aluminium

Alucobond giver rigtig mange muligheder for kreative, nyskabende og individuelle løsninger. Pro Montage rådgiver om de mange muligheder og tilbyder ekspertviden. Alucobond er brandklassificeret efter EN 13501-1 og er brudsikker, vejrbestandig og vibrationsdæmpende.

Alucobond giver mulighed for individuelle designs i en stor palette af flotte farver, overflader og strukturer. Pladerne kan formes til præcis det anvendelsesområde, de skal bruges. Aluminium giver flere farvevalg end eksempelvis stål, og kan blandt andet anvendes til facade- og søjlebeklædning, altaninddækninger, tunnelbeklædning mv.

Læs meget mere om alucobond her.

Fordele ved facader i alu:

  • Slidstærkt materiale
  • Lang holdbarhed
  • Vedligeholdelsesvenligt
  • Mange farve- og designmuligheder
  • Genanvendeligt

Kontakt os for mere info om alufacader

Vil du høre mere om alufacader, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 97 14 37 48 eller sende os en mail på kontakt@pro-montage.dk.

Med vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning vi fremstille unikke løsninger, der passer 100% til arkitektens ønsker.

Vil du høre mere om alu facader?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.