Ring til os på 97 14 37 48

Alufacader

Alufacader i høj kvalitet

Planlægger du en alufacade til dit byggeri, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder kompositplader / alucobond i mange varianter og i høj kvalitet til alle former for byggerier. Vi rådgiver dig gennem hele forløbet, så du slipper for bekymringer.

Mange muligheder inden for alufacader

Vi monterer solide alufacader efter dine ønsker og behov. De kan udføres i mange forskellige farver, overflader og strukturer. Med en alufacade kan du vælge mellem blandt andet en plan facade, en facade med dybder eller forskellige udformninger. Pladerne kan formes / bukkes til præcis det anvendelsesområde, de skal bruges. Aluminium åbner også op for flere farvevalg end eksempelvis stål, som ikke kan pulveriseres på samme måde.

Fordele ved alufacader:

  • Stærkt metal
  • Lang holdbarhed
  • Vedligeholdelsesvenligt
  • Mange farve- og designmuligheder

Grundigt og effektivt arbejde

Vi har gennem mange år renoveret og monteret facader for langt de fleste brancher og industrier, og vi har en professionel tilgang til vores arbejde. Derfor er vi den ideelle samarbejdspartner til montering af din alufacade. Vi er grundige og effektive, og vi sørger altid for at udføre arbejdet til den aftalte tid og pris.

Kontakt os for mere info

Vil du høre mere om alufacader? Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 97 14 37 48 eller sende en mail til kontakt@pro-montage.dk. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.