Energirenovering og energioptimering

Der kan være mange besparelse at hente med ordentlig energioptimering af facaden og bygningen. Vi tilbyder energirenovering i hele landet.

Energirenovering med ny facade

En bygning bliver medtaget af vind og vejr over tid og samtidig ændres energikravene. For at leve op til nye energikrav er det meget ofte ensbetydende med, at der skal en ny facade til med henblik på energirenovering.  Facaden kan give et helt nyt udtryk på bygningen og i nogle tilfælde så markant, at den fremstår ny.

Besparelser med energioptimering

Når facaden renoveres opnås der energibesparelser, og indeklimaet forbedres. Ældre bygninger er i mange tilfælde udført uden særlige hensyn til varmetab gennem ydervæggen. Med en ny facadebeklædning kan der opnås markante besparelser, ligesom bygningens værdi stiger. Pro Montage har rigtig mange års erfaring med energirenoveringer og rådgiver meget gerne omkring løsninger. Se også under vores referencer og cases.

Bliv klogere på energioptimering

Læs vores brochure om Energi- og facaderenovering her

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal besvare dine spørgsmål. Det er helt uforpligtende.

Kontakt os omkring energirenovering

Vil du høre mere om mulighederne og måske have et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Har du brug for hjælp med energioptimering?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.

Vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning er eksperter i pladebearbejdning til energivenlige facader.