Energirenovering

Vi tilbyder energirenovering og energioptimering

Der kan være mange besparelse at hente med ordentlig energioptimering af facaden og bygningen. Vi tilbyder energirenovering i hele landet, og vi kan også hjælpe dig med optimering af din facadebeklædning.

Energirenovering med ny facade

En bygning bliver medtaget af vind og vejr over tid og samtidig ændres energikravene. For at leve op til nye energikrav er det meget ofte ensbetydende med, at der skal en ny facade til med henblik på energirenovering. Facaden kan give et helt nyt udtryk på bygningen og i nogle tilfælde så markant, at den fremstår ny. Facaderenovering kan således være en rigtig fornuftig investering.

Besparelser med energioptimering

Når facaden renoveres opnås der energibesparelser, og indeklimaet forbedres. Ældre bygninger er i mange tilfælde udført uden særlige hensyn til varmetab gennem ydervæggen. Med en ny facadebeklædning kan der opnås markante besparelser, ligesom bygningens værdi stiger. Eksempelvis alu facader og forskellige løsninger med sandwichelementer er kendt for at give gode energibesparelser. Pro Montage har rigtig mange års erfaring med energirenoveringer og rådgiver meget gerne omkring løsninger. Se også under vores Projekter og cases.

Bliv klogere på energioptimering

Læs vores brochure om Energi- og facaderenovering her

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal besvare dine spørgsmål. Det er helt uforpligtende.

Kontakt os omkring energirenovering

Vil du høre mere om mulighederne og måske have et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon (+45) 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Vi tilbyder også

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn