Energirenovering

Energirenovering med ny facade

En bygning bliver medtaget af vind og vejr over tid og samtidig ændres energikravene. For at leve op til nye energikrav er det meget ofte ensbetydende med, at der skal en ny facade til med henblik på energirenovering. Facaden kan give et helt nyt udtryk på bygningen og i nogle tilfælde så markant, at den fremstår ny.

Energibesparelser

Når facaden renoveres opnås der energibesparelser, og indeklimaet forbedres. Ældre bygninger er i mange tilfælde udført uden særlige hensyn til varmetab gennem ydervæggen. Med en ny facadebeklædning kan der opnås markante besparelser, ligesom bygningens værdi stiger. Pro Montage har rigtig mange års erfaring med energirenoveringer og rådgiver meget gerne omkring løsninger. Se også under vores referencer og cases.

Læs vores brochure om Facade- og energirenovering her

Kontakt os omkring energirenovering

Vil du høre mere om mulighederne og måske have et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.