Stålfacader med nnovativ facadebeklædning i stål

Eksperter i facadebeklædning i stål

Overvejer du en facadebeklædning i stål, er det en god idé at tage fat i Pro Montage. Vi er eksperter i stålfacader og har rigtig mange års erfaring med det. Vi kan stå for hele processen fra udvikling af facaden til montage og projektledelse, hvis det ønskes.

Fordele ved stålfacader

Der er mange gode grunde til at vælge stål til facaden:

  • Minimal vedligeholdelse
  • Lang holdbarhed
  • Mange forskellige farver og designs
  • Let materiale

Stålfacader kræver næsten ingen vedligeholdelse. Facaden skal hverken males eller gives olie. Stål er et let materiale og kan med fordel monteres på eksisterende eller gamle facader. Selvom det er tyndt, er det slidstærkt og kan holde i mange år. Der findes et utal af muligheder for farver og designs, som vi gerne vejleder i, og som har stor betydning for det udtryk, som bygningen får. De mange fordele ved stål gør det til et oplagt valg.

Facadebeklædning i stål – vi rådgiver dig

Vil du vide mere om de mange muligheder med facadebeklædning i stål, så kontakt os gerne på telefon 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk. Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring dit projekt.

Igennem vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning, kan vi fremstille unikke løsninger, der passer 100% til arkitektens ønsker.

Vi udfører også facadebeklædning i aluminium.

Vil du vide mere om stålfacader?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.