Stålfacader

Stålfacader med innovativ facadebeklædning i stål

Eksperter i facadebeklædning i stål

Overvejer du en facadebeklædning i stål, er det en god idé at tage fat i Pro Montage. Vi er eksperter i stålfacader og har rigtig mange års erfaring med det. Vi kan stå for hele processen fra udvikling af din stålfacade til montage og projektledelse, hvis det ønskes.

Fordele ved stålfacader

Der er mange gode grunde til at vælge stål til facaden:

  • Minimal vedligeholdelse
  • Lang holdbarhed
  • Mange forskellige farver og designs
  • Let materiale

Stålfacader kræver næsten ingen vedligeholdelse. Facaden skal hverken males eller gives olie. Stål er et let materiale og kan med fordel monteres på eksisterende eller gamle facader. Selvom det er tyndt, er det slidstærkt og kan holde i mange år. Der findes et utal af muligheder for farver og designs, som vi gerne vejleder i, og som har stor betydning for det udtryk, som bygningen får. De mange fordele ved stål gør det til et oplagt valg.

Facadebeklædning i stål – vi rådgiver dig om din stålfacade

Vil du vide mere om de mange muligheder med facadebeklædning i stål, så kontakt os gerne på telefon (+45) 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk. Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring dit projekt.

Igennem vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning, kan vi fremstille unikke løsninger, der passer 100% til arkitektens ønsker.

Vi udfører også facadebeklædning i aluminium.

Vi tilbyder også

Kontakt os for en uforpligtende snak om din stålfacade

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn