Ring til os på 97 14 37 48

Facadebeklædning i stål

Eksperter inden for facadebeklædning i stål

Overvejer du en facadebeklædning i stål? Hos Pro Montage har vi mange års erfaring og ekspertviden inden for stålbeklædning. Vi monterer beklædningen grundigt og rådgiver dig fra start til slut, så du kan føle dig sikker gennem hele processen.

Fordele ved stålfacader

Der kan være mange gode grunde til at vælge facadebeklædning i stål, herunder:

  • Minimal vedligeholdelse
  • Lang holdbarhed
  • Mange forskellige farver og designs
  • Let materiale

Facadebeklædning i stål kræver næsten ingen vedligeholdelse – kun vaskning. Det skal hverken males eller gives olie. Stål er også et let materiale, så det kan med fordel monteres på eksisterende eller gamle vægge. Selvom det er tyndt, er det slidstærkt og kan holde mange år frem. Der findes desuden et utal af muligheder for farver og designs, som vi naturligvis vejleder dig omkring, hvis du er tvivl om, hvilket udtryk bygningen skal have. De mange fordele ved stål gør denne type facadebeklædning til et oplagt valg for rigtig mange af vores kunder.

Stålbeklædning med udgangspunkt i dine ønsker

Vil du vide mere om de mange muligheder med facadebeklædning i stål, så kontakt os på telefon 97 14 37 48 eller mail kontakt@pro-montage.dk. Vi er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse en opgave med udgangspunkt i dine ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.