Facadebeklædning

Specialist i facadebeklædning i aluminium, stål og fiberbeton

Pro Montage har 20 års erfaring med facadebeklædning. Vores facadebeklædning udføres i aluminium, stål og fiberbeton. Vi har rigtig mange kompetente medarbejdere med mange års anciennitet, som giver en stabilitet hos kunderne. Vores værdisæt er troværdighed, loyalitet, respekt og kvalitet, og vi arbejder efter dette hver eneste dag. Vores løsninger kan ses i hele landet, og vi har en agil organisation med stort ansvar lagt ud til den enkelte. Det oplever vores kunder som beslutningsdygtighed og engagement.

Special facadebeklædning

Igennem vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning, kan vi fremstille unikke løsninger, der passer 100 % til arkitektens ønsker. Gennem dialog med jer tilpasser og tilskærer vi de ønskede materialer i de helt rigtige størrelser. Vi har særlig stor erfaring med lette facader med mineralulds- og skumpaneler, bondede plader og alu facader. Som noget nyt tilbyder vi også fiberbeton facader.

Bestil prøver på facadebeklædning i aluminium med mere

Det er vigtigt at træffe det rigtige valg. Derfor kan du bestille prøver på plader og strækmetal. Kontakt os meget gerne, hvis vi skal tage en uforpligtende samtale om de forskellige materialers unikke specifikationer. Sammen finder vi det helt rigtige match til dit byggeri.

Få et helt uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for facadebeklædning og få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os meget gerne. Ring på telefon 97 14 37 48 eller skriv på mail kontakt@pro-montage.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og give et tilbud på den helt rigtige facadeløsning til lige netop dit byggeri.

Læs også: Alufacader
Læs også: Stålfacader

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.