Facaderenovering

Vi tilbyder facaderenovering

Facaden er bygningens klimaskærm. Den bliver medtaget af vind og vejr, og derfor kan en facaderenovering være en god løsning.

Facaderenovering med energibesparelser

Der kan ofte opnås attraktiv energioptimering, som kan bidrage til lavere driftsudgifter i mange år frem. En ny facade giver ligeledes et nyt udtryk på bygningen og i nogle tilfælde er det så markant, at bygningen fremstår helt ny. Vi har mange års erfaring med alu facader, stålfacader, skærmtegl, fibercementplader, alucobond og meget mere.

Vi producerer selv vores facadeløsninger

Pro Montage har mere end 20 års erfaring med facaderenoveringer i hele landet. Vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning fremstiller mange af vores facadeløsninger og sikrer, at vi kan levere hurtigt og præcist. Vi tager gerne en indledende dialog omkring projektet og bidrager med ekspertviden og erfaring. Vi kan ligeledes udvikle specialløsninger til det enkelte projekt.

Læs vores brochure her.

Kontakt os vedrørende din facaderenovering

Kontakt os meget gerne på telefon (+45) 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk for at høre nærmere om vores løsninger inden for facaderenoveringer. Vi sammensætter den helt rigtige løsning til lige netop jeres byggeprojekt

Vi tilbyder også

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn