Facaderenovering

Facaden er bygningens klimaskærm. Den bliver medtaget af vind og vejr, og derfor kan en facaderenovering være en god løsning.

Facaderenovering med energibesparelser

Der kan ofte opnås attraktiv energioptimering, som kan bidrage til lavere driftsudgifter i mange år frem. En ny facade giver ligeledes et nyt udtryk på bygningen og i nogle tilfælde er det så markant, at bygningen fremstår helt ny. Vi har mange års erfaring med alufacader, stålfacader, skærmtegl, fibercementplader, alucobond og meget mere.

Vi producerer selv vores facadeløsninger

Pro Montage har næsten 20 års erfaring med facaderenoveringer i hele landet. Vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning fremstiller mange af vores facadeløsninger og sikrer, at vi kan levere hurtigt og præcist. Vi tager gerne en indledende dialog omkring projektet og bidrager med ekspertviden og erfaring, der kan være med til at tilegne projektet. Vi kan ligeledes udvikle specialløsninger til det enkelte projekt.

Læs vores brochure her

Kontakt os vedrørende din facaderenovering

Kontakt os meget gerne på telefon 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk for at høre nærmere om vores løsninger inden for facaderenoveringer. Vi sammensætter den helt rigtige løsning til lige netop jeres byggeprojekt

Har du brug for hjælp med din renovering?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.