Lukningsentrepriser

Lukningsentrepriser giver besparelser

Pro Montage er meget erfarne i at udføre lukningsentrepriser. Entrepriserne indeholder den udvendige og indvendige facade, vinduer, døre og evt. altaner. Det at samle leverancen hos Pro Montage, giver besparelser for kunderne. Arbejdsgangene bliver hurtigere og mere effektive, når de kan udføres i ét flow, og snitflader i forhold til andre leverandører undgås. Døre og vinduer kan leveres af Pro Montage eller de kan indkøbes af bygherren/hovedentreprenøren selv – alt efter ønske.

Montagespecialister

Pro Montage har ca. 40 professionelle montører og har igennem 20 år udført facadebeklædning og facadeentrepriser over hele landet. Igennem datterselskabet Midtjysk Pladebearbejdning fremstilles kassetterne, og der udføres pladebearbejdning. Det gør, at der med leverance fra samme koncern opnås en hurtigere proces og en fælles målsætning på opgaven til gavn for kunderne.

Pro Montage rådgiver på projektstadiet

Pro Montage er ofte med på projektstadiet og rådgiver omkring de mange løsningsmuligheder og facadetyper, der kan udføres, og hvilke der er relevante på den konkrete sag. Vi leverer løsninger i:

  • Alucobond
  • Stacbond
  • Paroc paneler
  • PIR paneler
  • PUR paneler
  • Skærmtegl

Se flere løsninger til facader her

…og fremstiller gerne specialløsninger efter kundens ønske.

Kontakt os

Kontakt os meget gerne på telefon 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk. Vi er klar til at påtage os nye opgaver.

Har du brug for hjælp?

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 97 14 37 48 eller via kontaktformularen her på siden.