Lukningsentrepriser

Vi tilbyder lukningsentrepriser

Lukningsentrepriser giver besparelser

Pro Montage er meget erfarne i at udføre lukningsentrepriser. Entrepriserne indeholder den udvendige og indvendige facade, vinduer, døre og evt. altaner. Det at samle leverancen hos Pro Montage, giver besparelser for vores kunder. Arbejdsgangene bliver hurtigere og mere effektive, når de kan udføres i ét flow, og snitflader i forhold til andre leverandører undgås. Døre og vinduer kan leveres af Pro Montage eller de kan indkøbes af bygherren/hovedentreprenøren selv – alt efter ønske.

Montagespecialister

Pro Montage har ca. 40 professionelle montører og har i mere end 20 år udført facadebeklædning og facadeentrepriser over hele landet. Igennem datterselskabet Midtjysk Pladebearbejdning fremstilles kassetterne, og der udføres pladebearbejdning. Det gør, at der med leverance fra samme koncern opnås en hurtigere proces og en fælles målsætning på opgaven til gavn for vores kunder.

Pro Montage rådgiver på projektstadiet

Pro Montage er ofte med på projektstadiet og rådgiver omkring de mange løsningsmuligheder og facadetyper, der kan udføres, og hvilke der er relevante på den konkrete sag. Vi leverer løsninger i:

  • Alucobond
  • Stacbond
  • Paroc paneler
  • PIR paneler
  • PUR paneler
  • Skærmtegl

Se flere løsninger til facader her

…og fremstiller gerne specialløsninger efter kundens ønske.

Kontakt os

Kontakt os meget gerne på telefon (+45) 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk. Vi er klar til at påtage os nye opgaver.

Vi tilbyder også

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn