Skærmtegl

Vi tilbyder skærmtegl

Facadebeklædning med skærmtegl

Skærmtegl bliver et mere og mere populært materialevalg til facadebeklædning, og det kan man godt forstå. Det er et miljøvenligt materiale med et rustikt look, som er populært både i forbindelse med renovering af ældre bygninger og ved opførelse af moderne byggerier. Det ses i dag oftere og oftere i bybilledet hele landet over.

Skab det helt rigtige visuelle udtryk for bygningen

Skærmtegl fås i mange forskellige farver, hvoraf man oftest ser nuancer af klassisk terracotta, gul, sort og grå samt spændende kombinationer af de forskellige farver. Her kan vi skabe et yderst levende og dynamisk udtryk til facaden. I samarbejde med dig udvikler vi den helt rigtige løsning til lige netop dit projekt.

Professionel og effektiv montering af skærmtegl

Pro-Montage har mere end 20 års erfaring med udvikling af forskellige facadeløsninger og montering af facader i hele landet. Ingen opgave er for stor for os. Vi har tidligere varetaget montering af tegl for store nybyggerier og facaderenoveringer af eksisterende bygninger. Skærmtegl er hurtigt at sætte op sammenlignet med mange andre materialer til facadebeklædning. Det betyder også, at selv store facadeopgaver med denne type beklædning kan løses hurtigt og effektivt.

Vil du vide mere om mulighederne med skærmtegl?

Overvejer du om skærmtegl er det rette valg til din renovering eller dit nybyggeri? Så er vi klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på telefon (+45) 97 14 37 48 eller på mail kontakt@pro-montage.dk for en uforpligtende samtale. Vi er eksperter i unikke facadeløsninger, og vi kan rådgive dig i dit materialevalg og give et tilbud på en løsning til netop dit projekt.

Vi tilbyder også

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn