Stacbond

Facadeløsninger med Stacbond

Pro Montage A/S er specialister i facadebeklædning med Stacbond og Alucobond. Vi har erfaring med både store og små projekter i hele landet. Vores mål er at tage udgangspunkt i lige netop dit projekt og tilbyde den bedste rådgivning og vejledning.

Fordele ved Stacbond facadeløsninger

Stacbond er et materiale, der har mange fordele til gode og stærke facadeløsninger. Nogle af fordelene inkluderer:

  • Høj slidstyrke: Stacbond er ekstremt slidstærkt og kan modstå hårde vejrforhold og andre påvirkninger. Materialerne i Stacbond er valgt, så de kan modstå forskellige former for slid og bevare deres æstetiske udseende i mange år.
  • God lydisolering: Stacbond-paneler tilbyder også god lydisolering, hvilket er en værdifuld egenskab i mange bygninger og omgivelser.
  • Mange muligheder for unik udformning af facade: Stacbond tilbyder mange forskellige farver, teksturer og designmuligheder, hvilket gør det muligt at skabe en unik og attraktiv facade, der passer til dine specifikke ønsker og behov.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den bedste facadeløsning til netop dit projekt.

Unikke løsninger

I samarbejde med vores søsterselskab Midtjysk Pladebearbejdning kan vi designe, udvikle og bearbejde pladerne, så de passer perfekt til lige netop jeres projekt. Vi sikrer en effektiv montering til aftalt tid og pris. Det er uanset om du har brug for stålfacader, alu facader eller andre løsninger.

Kort om stacbond facade:

  • Slidstærkt materiale
  • Lang holdbarhed
  • God lydisolering
  • Mange farve- og designmuligheder
  • Kan tilpasse i forhold til brandsikring

Kontakt os for mere info

Vil du høre mere om fordelene ved en stacbond facade, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 97 14 37 48 eller sende os en mail på kontakt@pro-montage.dk.

Med vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning vi fremstille unikke løsninger, der passer 100% til arkitektens ønsker.

Vi tilbyder også

Kontakt os for en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn