Skiferfacade

Vi tilbyder skiferfacade

Er en skiferfacade det rigtige valg til dit byggeri? Hvis du er på jagt efter et eksklusivt udtryk og samtidig ikke vil gå på kompromis med hverken miljøvenlighed eller holdbarhed af facaden, så kunne skifer meget vel være det oplagte valg for dig.

Stilrent udtryk med skiferfacade

Med en skiferfacade får bygningen et stilrent og eksklusivt look, og der er en lang række farveprofiler at vælge imellem. Skifer har længe været et populært valg til blandt andet erhvervsbygninger og kirker, og det bliver nu i højere og højere grad også benyttet til beboelsesbyggeri. Pro-Montage har monteret skiferfacader på en række nybyggerier og i forbindelse med renoveringer i hele Danmark.

Se et udsnit af vores tidligere Projekter her.

De praktiske kvaliteter ved facadeløsninger med skifer

Skifer er et bæredygtigt naturmateriale, som er kompatibelt med de fleste andre byggematerialer. Det er desuden brandsikkert, slidstærkt og nemt at vedligeholde. Det er så holdbart et materiale, at det i mange år er blevet brugt til tagdækning, og det er i høj grad de samme kvaliteter, der gør det så velegnet til at skabe flotte og stærke facader i dag. Hvis du er på jagt efter en flot men stærk facade, så kan skifer meget vel være vejen frem for dit byggeri.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit projekt

Med vores ekspertise og erfaring inden for branchen kan vi tilbyde professionel rådgivning og sparring omkring facadeløsninger. Med udgangspunkt i dit specifikke projekt finder vi den helt rigtige løsning til dit byggeri eller din renovering. Kontakt os på telefon (+45) 97 14 37 48 eller mail kontakt@pro-montage.dk – og lad os tage en samtale om dine ønsker og behov.

Vi tilbyder også

Kontakt os for en uforpligtende snak om din skiferfacade

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn