Bauhaus, Gladsaxe

Pro Montage leverer facadeentreprise til ny Bauhaus butik

Pro Montage har flere gange leveret til Bauhaus i Danmark. Denne gang er det facadeentreprisen på den 12.335 m2 store, nye Bauhaus butik i Gladsaxe. Butikken er den 18. i Danmark og opføres som et resultat af Bauhaus’ ekspansionsstrategi.

Bauhaus Gladsaxe ligger ideelt placeret ved Ring 3 og Helsingørmotorvejen og skal servicere en stor del af det nordlige København. Butikken blev indviet i uge 41.

Produktvarianter:

240mm Paroc Paneler, 2mm Aluminiums Kassetter

Areal:

Ca. 6.400 m2

Entreprenør:

Bauhaus A/S

Download PDF om projektet her.

Godt samarbejde og professionalitet

Samarbejdet har fungeret rigtig godt på byggeriet, hvor Pro Montage har leveret facadeentreprisen. Projektleder, Lars Hjort fra Bauhaus udtaler: ”Vi har haft et godt samarbejde med Pro Montage. De er professionelle og har leveret en god kvalitet både, når det gælder materialer og montering samt projektledelse. Når vi vælger leverandører, er det vigtigt for os, at prisen er i orden, kapaciteten hos virksomheden afspejler projektets omfang, og de kan levere til tiden, og det har Pro Montage fint levet op til. Vi har tidligere samarbejdet med dem, og gør det gerne igen.”

Flere opgaver for Bauhaus

Facadeentreprisen på Bauhaus Gladsaxe har omfattet 5.000 m2 Paroc sandwichpaneler, porte, døre, hegn og autoværn samt montage og byggestyring af entreprisen. Pro Montage har tidligere udført facadeentreprisen på Bauhaus Valby samt udført renoveringsarbejder for Bauhaus. Entreprisen i Gladsaxe er udført i fagentreprise for Ingeniørgruppen A/S.

Se også disse projekter

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn