DTU Risø

Pro Montage har vundet stor skifer facade på DTU Risø

Pro Montage har vundet den første store skifer facadeentreprise. Entreprisen er på DTU Risø og omfatter både den ydre skifer facade på to bygninger og den bærende facade. Dertil kommer vinduesmontage, inddækning af spær på begge bygninger samt indvendig gipsbeklædning.

Produktvarianter:

2.400 m2 skifer paneler og 1.800 m2 skærmtegl, vinduesbånd i anodiseret aluminium

Areal:

Ca. 2.400 m2

Entreprenør:

BAM Danmark A/S

Download PDF om projektet her.

Pro Montage med i projekteringsfasen

Nick Brix Andersen, projektchef i BAM Danmark A/S udtaler: ”Pro Montage har været med i projekteringsfasen på Risø projektet, og de har bidraget med deres erfaring og viden. Det har været godt for projektet. De har bl.a. været med til at designe stålkonstruktionerne, så de passede til facadesystemet. Jeg kan godt lide den samarbejdsform, og nu hvor vi er gået over i den udførende fase, er de gode til at være på forkant ift. grænseflader til andre fag. Det gør at entreprisen kører godt, og vi undgår forsinkelser. Samtidig har leverancerne været rettidige og i orden. Der er stor ros til både projektlederen og montørerne fra vores side.”

DTU investerer stort

Bygningsstyrelsen er bygherre på projektet og BAM Danmark er totalentreprenør. Bygningerne på i alt 4.700 m2 skal rumme forskellige forsknings- og testfaciliteter og stå klar i efteråret 2021.

DTU Vindenergi får bl.a. nye innovative forskningsfaciliteter i det nye byggeri. Faciliteterne understøtter den krævende forskning og det gode samarbejde, der er med industrien og skal være med til at sikre Danmark den fortsatte førerposition indenfor vindenergi.

Entreprisen omfatter

Entreprisen omfatter 2.400 m2 paneler og 1.800 m2 skærmtegl. Der udføres derudover, vinduesbånd i anodiseret aluminium, brandinddækning af stål, indvendig beklædning i gips, samt vinduesmontage. Pro Montage varetager normalt kun facadeentreprisen, som ofte også indeholder vinduesmontage, men ønsker kunden det, kan Pro Montage varetage flere tømrerentrepriser, og det har netop været ønsket på DTU Risø.

Se også disse projekter

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn