VIA University, Horsens

VIA University Horsens får facadeløsning i 60 meters højde fra Pro Montage

Casa valgte Pro Montage til alufacadeløsningen på VIA University Colleges’ nye ambitiøse Campus Horsens, som skal stå klar i sommeren 2021. Løsningen omfatter bl.a. Paroc paneler til teknikhuse i 60 meters højde.

Produktvarianter:

2.000 m2 Paroc paneler, 2.400 m2 strækmetal

Areal:

Ca. 2.400 m2

Entreprenør:

Casa A/S

Download PDF om projektet her.

Pro Montage er erfarne i forhold til teknikhuse i store højder, og det er en af grundene til at Casa valgte dem. Senior projektchef, Jesper Kjeldgaard Michaelsen fra Casa, som er totalentreprenør på byggeriet udtaler: ”Vi har valgt Pro Montage, fordi de er erfarne, løsningsorienterede og gode til at lytte til vores ønsker. Casa og Pro Montage har arbejdet sammen på flere projekter og samarbejdet på VIA University fungerer fremragende.”

27.000 m2 ny Campus

Det nye VIA University College, Campus Horsens bliver på i alt 27.000 m2 fordelt på tre bygninger. Campus kommer til at rumme mere end 20 forskellige uddannelser, et forskningscenter og en række andre aktiviteter, som VIA i dag har på den nuværende adresse i Horsens. Der bliver plads til ca. 4.000 studerende og 350 medarbejdere.

Teknikhuse og ovenlys vinduer

Pro Montage leverer en løsning til teknikhusene, der består af en panelopbygget facade med strækmetal. Ca. 2.000 m2 Paroc paneler og 2.400 m2 strækmetal facader er monteret, og der er tillige monteret 210 Velux ovenlys vinduer i atrium.

Pro Montage har også monteret/er i gang med at montere teknikhuse på Skanderborg Rådhus, Kommunehospitalet i Aarhus, Carlsberg Byen og på en lang række boligkarréer.

Se også disse projekter

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn