Storstrømsbroen, Vordingborg

Storstrømsbroen – Pro Montages største lukningsentreprise

Professionel håndtering og hurtighed sikrede Pro Montage A/S den største lukningsentreprise til dato. 58.000 m2 facader og tag bliver frem til 1. marts 2020 monteret på produktionshallerne til Storstrømsbroen på Masnedø.

Produktvarianter:

100mm Kingspan Paneler

Areal:

Ca. 62.000 m2

Entreprenør:

Storstroem Bridge Joint Venture I/S

Download PDF om projektet her.

Kæmpe produktionshaller

Storstrømsbroen skal stå klar i 2023 og den 4 km lange bro bliver til både bil- og togtrafik. Til projektet opføres der 30.000 m2 midlertidige produktionshaller, som anvendes til elementproduktion til broen. Den ene af hallerne er på ikke mindre end 15.000 m2. De i alt 6 haller indgår i den gigantiske byggeplads, der er etableret for at sikre, at elementproduktionen kan foregå 24-7 og ikke bliver forsinket af vejrlig. Pro Montage varetager lukningsentreprisen på hallerne inklusiv 58.000 m facade og tag, 22 døre, 8 porte, 165 ovenlysvinduer, facadevinduer og automatisk røgventilation. 4 ud af de 6 haller er lukkede allerede.

Fælles projektudvikling

Pro Montage har i et samarbejde med Storstroem Bridge Joint Venture I/S udviklet projektet omkring lukningsentreprisen, og samarbejdet er godt. Construction Manager, Maurizio Romano fra SBJV udtaler: ”Vi har et fortrinligt samarbejde med Pro Montage. I udviklingsfasen har de bidraget med ekspertviden i forhold til lukningsentreprisen og hjulpet os med håndtering af projektet i forhold til kommunen og myndighederne. Det er vi meget tilfredse med. I udførelsesfasen, hvor vi er nu, har vi en god kemi, og vi arbejder for et fælles mål. Vi har begge et stort fokus på fremdrift og sikkerhed. Derudover er udførelsen planlagt professionelt, så vi er glade for partnerskabet.”

58.000 m2 lukningsentreprise på 8 måneder

Projektet på Masnedø har en meget kort tidsplan. Kun 8 mdr. har Pro Montage til at lukke 6 bygninger på i alt 30.000 m2. Det har krævet omfattende og minutiøs projektforberedelse. Projektet kører planmæssigt, og det gode samarbejde på pladsen, hvor erfarne medarbejdere tager hånd om nye medarbejdere nævnes som noget af forklaringen. Et andet væsentligt forhold for Vejdirektoratet som bygherre på entreprisen er den skærpede sikkerhed. Der holdes hver morgen briefing omkring sikkerhed og arbejdsmiljø, og det forhold er også med til at skabe en god ånd på pladsen med et godt arbejdsmiljø.

Storstrømsbro til 4,2 mia

Storstrømsbroen bliver Danmarks tredjestørste bro og skal erstatte den eksisterende bro, som blev bygget i 1937. Broens pris er på 4,2 mia., og den skal stå klar i 2023. Vejdirektoratet er bygherre, Storstroem Bridge Joint Venture I/S er totalentreprenør, Barslund anlægsentreprenør, Pro Montage leverandør af lukningsentreprisen m.fl. og tidsplanen forventes at holde trods en forsinket byggestart.

Se også disse projekter

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn