Kronehaverne, Ørestads Boulevard

Pro Montage leverer facadeløsning til svanemærket prestigebyggeri

Pro Montage A/S leverer facadeløsning til Kronehaverne på Ørestads Boulevard. Byggeriet skal svanemærkes, og er et prestigebyggeri, der ligger smukt placeret ved kanalerne i København. Byggeriet opføres af AP Pension og skal rumme både erhverv, daginstitution, lejeboliger og almennyttige boliger.

Produktvarianter:

6.565 m2 aluminiumsplader
Montage af BB Fiberbeton – 1.437 søjleelementer og 1.237 bjælkeelementer

Areal:

Ca. 8.000 m2

Entreprenør:

5E Byg

Download PDF om projektet her.

5E Byg roser Pro Montage

Byggeriet på Kronehaverne er på 19.000 m 2 og 5E Byg A/S er totalentreprenør. Projektchef, Flemming Blom Kjærgaard udtaler om projektet: ”Kronehaverne er et særligt byggeri. Der er gjort rigtig meget ud af facaden, og det opføres både som et erhvervs-, institutions- og boligbyggeri. Facaden er en fiberbeton facade, hvor der var lavet en mockup, som bygherren har godkendt på forhånd. Vi valgte Pro Montage til facadeløsningen, fordi vi ved, at de kan løse komplekse opgaver. Det har allerede vist sig, for første facadeafsnit skulle godkendes af både bygherre og arkitekt og blev stort set godkendt uden anmærkninger. Det er vi meget tilfredse med. En anden ting, der var vigtigt ift. at vælge Pro Montage var, at de kunne levere en færdig løsning til os. De er selv kommet med forslag til pladedesigns, har tegnet beslag mv., og det har gjort det nemt for os ift. arkitektgodkendelsen. Dertil kommer, at der har været rigtig mange møder inden opstart omkring detaljer og løsninger, og samarbejdet har fungeret upåklageligt.”

Ny facadeløsning fra Pro Montage

Pro Montage har med ordren på Kronehaverne udvidet tilbuddet af facadeløsninger. Der er indgået samarbejde med BB Fiberbeton A/S, omkring montering af fiberbeton facadeløsninger.

Det giver Pro Montage en stærk position på markedet. ”Vi udvikler hele tiden vores palette af løsninger til markedet og er glade for, at vi med denne aftale nu også kan tilbyde bæredygtige fiberbeton løsninger. Vi er hele tiden opmærksomme på markedets behov, og fiberbeton løsningerne supplerer vores produktportefølge godt.” udtaler adm direktør og indehaver af Pro Montage, Erik Gammelgaard.

Svanemærket byggeri

Facadeløsningen er en fiberbeton facade med alu-sinusplader, alu-planplader og glas til franske altaner. Facaden er med til at give bygningen sit helt særlige udtryk, og Pro Montage har fremstillet den bærende alu- og stålkonstruktion i egenproduktionen hos datterselskabet Midtjysk Pladebearbejdning. Byggeriet skal svanemærkes, og det stiller store krav til opførelsen og til den efterfølgende dokumentation. Flemming Blom Kjærgaard udtrykker det således: ”Det er som at have et ekstra sæt øjne på byggeriet. Alle løsninger bliver vurderet en ekstra gang, og det giver kun en bedre løsning i sidste ende.” AP Pension er bygherre, 5E Byg A/S er totalentreprenør, og COBE ApS er rådgiver.

Se også disse projekter

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn