Carlsberg Byen

Pro Montage leverer facadeløsning til Carlsberg Byen

Pro Montage har vundet den bærende facadeentreprise på 7.000 m2 til Dahlerups Tårn og Caroline Hus i Carlsberg Byen med blandt andet skærmtegl, aluminium og stål.

Züblin er totalentreprenør, og der er blevet arbejdet tæt sammen om den unikke løsning.

Produktvarianter:

7.000 m2 Paroc elementer, montage af 450 Velfac vinduer

Areal:

Ca. 7.000 m2

Entreprenør:

Züblin A/S

Download PDF om projektet her.

Aluminium, stål og skærmtegl

Elementer sammenbygges af Pro Montage

Der var et krav om 180 cm høje elementer, og det har Pro Montage løst ved at sammenbygge to standardelementer. På en opmagasineringsplads udenfor byen sammenbygges elementerne og køres dagligt ind til montage på pladsen. Det er en specialløsning, som Pro Montage har udviklet, og den fungerer godt. Elementerne forstærkes ligeledes, så bæreevnen svarer til den ydre facade, som både kommer til at bestå af aluminium, stål og skærmtegl.

Züblin godt tilfredse

Entrepriseleder, Casper Gottlieb udtaler: “Vi valgte Pro Montage af flere grunde. Prisen var rigtig men især deres kommunikation var professionel, behagelig og løsningsorienteret.

I processen har de bidraget med professionel sparring, og de fandt selv løsningen med opmagasineringspladsen udenfor byen. Nu er vi i gang, og vi er godt tilfredse med deres arbejde. Det er første gang, vi arbejder sammen med dem. De er proaktive og løsningsorienterede.”

Fakta om Dahlerups Tårn og Caroline Hus

Dahlerups Tårn er 80 meter højt, og projektet omfatter også Caroline Hus, som er en tilhørende karré. Byggeriet har et samlet areal på knap 40.000 m2 fordelt på bolig, erhverv og parkeringskælder. Byggeriet designes og Projekteres i tæt samarbejde mellem Carlsberg Byen og et team bestående af Züblin, Schmidt Hammer Lassen Architects, Holscher Nordberg og COWI. Pro Montage leverer og monterer ca. 7.000 m2 Paroc elementer som bærende facadekonstruktion og monterer 450 Velfac vinduer. Første etape af entreprisen skal være færdig til december.

Se også disse projekter

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 97 14 37 48
kontakt@pro-montage.dk
Find os på LinkedIn